We zijn er!
Door: Jap en Steph
Blijf op de hoogte en volg Jasper en Stephanie
04 Januari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Vandaag onze eerste dag in het zonnige Argentinie. De Teva´s zijn aan, start klaar om de stad te gaan ontdekken!
Even potje oudhollands zeiken: wat is het hier warm! Waarom spreken die gasten geen engels? Waarom zit hier op het toetsenbord alle knoppen anders?? En hebben alle mannen hier een snor? :-)
Wij gaan de hort op, vamos!
xx
04 Januari 2008 - 13:07
Sijbert:
Gelukkig, hier is echt niks te beleven. Hier is het dus gewoon oudhollands héééél erg koud. dus niet klagen hé. Veel plezier. -
04 Januari 2008 - 13:07
Thoas:
hey volk!
Jullie zijn d'r, jaloers hoor, het heeft hier gisteren een beetje gesneeuwd... pffff
hup de hort op! en die warmte daar verlangen we hier ook wel naar, kan niet wachten tot het weer zomer is!
groet Thoas -
04 Januari 2008 - 13:08
Cindy (proforma):
Hoi hoi vakantie gangers..
Ooei klinkt erg vermoeiend..
Rust goed uit en ga er goed van genieten!
En dat zeiken.... daar ben je NL' er voor hahaha!
Heel veel plezier en tot het volgende berichtje!
Bamos ;)
Groetjes Cindy -
04 Januari 2008 - 13:10
Joop:
tja een aantal positieve antwoorden
toetsenbord wees blij dat je niet in China bent ken ju de letters ook nie leesu
besnorde mannen wees blij dat je niet in turkije bent daar .... -
04 Januari 2008 - 13:20
Toon:
Hallo,
Ik kan hier ook niets meer vinden, na de interneverhuising zie ik de hele studio vanuit een ander perspectief.
Snorremansen hebben we hierniet maar wel een nieuwe baardmans aangezien Thoas met een weddenschap bezig is. Wil hij ZZ-Top evenaren ben je alweer twee en een half jaar terug!!!
Ik ga over 2 weken richting den oost.
GroeToon -
04 Januari 2008 - 13:33
Niek Jan:
Hoi piepels,
Een mooi begin van de reis. Warm? Het is hier ook warm...binnen. Plezier..en zal de reis zeker volgen.
Groet Niek Jan -
04 Januari 2008 - 14:44
Kiek:
Fijn te horen dat jullie er zijn! Geniet ervan en mucha suerte!!!
Hasta luego
xxxxx -
04 Januari 2008 - 14:58
Joki :-)):
ijn oetsenbord oet ok peens eel aar... tomme ollandse oedkope ingen ok! ;-)
Hee Marco Polo's.. Have a fab time and enjoy! (da's Engels - dat snappen jullie)
x joke -
Anne:
Veel plezier! -
04 Januari 2008 - 18:41
Mama Ellen:
ben zo blij dat jullie veilig zijn aangekomen! Heb even opgezocht dat het bij jullie 5 uur vroeger is, dus nu pas 14.40 uur. Jullie lopen zeker in de stad, een beetje bijgeslapen en opgeknapt? knuf -
04 Januari 2008 - 18:52
Nog Een X Ellen:
of is het 4 uur vroeger?? Dan is het bij jullie theetijd! -
05 Januari 2008 - 05:24
Blex:
Globetrotterts!
Je schrijft Bamos met n V ;-)
Heel veel plezier gewenst vanuit Downunder! Ik ga paragliden, grtz en x
ps www.kite-egmond.nl heeft iemand n verslagje van mijn trip so far in Oz geschreven (BEN IK ZELF TE LUI VOOR).. Sydney to Byron Bay -
05 Januari 2008 - 11:08
Sanne:
Hee Liefies!
Wat heerlijk zeg dat de grote trip eindelijk is begonnen!
Ik heb nog even voor de zekerheid het adres in Uruguay.
www.cabopolonio.com (klik op alguileres)
zo kom je er:
Vanuit Montevideo pak je de bus naar Punta de L'este(bus doet er 6 uur over en rijdt regelmatig) de bus stopt langs de weg, vervolgens brengt een truck je naar het dorpsplein van Cabo Polonio.
(tijdschema bus zie www.buquebus.com).
Je kan ook vliegen naar Punta de L'este.
Geloof me, het is echt helemaal geweldig!
Heel veel plezier verder!
Dikke kus Sanne
06 Januari 2008 - 10:42
Janine:
Lieve Jap en Stef, ik verkeer in de gelukkige positie, dat ik jullie mag volgen, heb het adres van mijn vriendinnetje gekregen, allereerst nog alle geluk en voorspoed voor 2008 en een geweldige reis toegewenst, dikke knuffel van Nien en Lex natturlijk!